Beşiktaş'taki sakatlıkların sebebi ortaya çıktı

Beşiktaş'ta DortmunD, Adana Demirspor ve Altay maçlarının ardından üst üste yaşanan sakatlıklar sebebiyle kadrodaki oyuncu sayısı azaldı. Sakatlık problemi ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Beşiktaş'taki sakatlıkların sebebi ortaya çıktı

Altay maçına 11 eksikle çıkan Beşiktaş, 1-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-1 kaybetti. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş'ta maçın ardından üst üste sakatlık haberleri geldi. Maçın 32. dakikasında Pjanic sakatlanarak oyundan çıktı. Altay maçında savunmada oynayan Atiba'nın maç sonunda adalesinde ağrı hissettiği açıklandı.

Beşiktaş'a Atiba'dan sonra Oğuzhan Özyakup'un ve dizine darbe alan Salih Uçan'ın da ağrılar hissetiği ve sakatlandığı açıklandı.

SAKATLIKLARI SEBEBİ ANTRENMAN SAHALARI MI?

Beşiktaş'ta üst üste gelen sakatlıklar sonrası Vodafone Park'ın zemini sorgulanırken yönetimle çim firması arasında toplantılar devam ediyor. Firmanın zemini milli arada düzelteceğini taahhüt ettiği belirtildi.

TESİSTE DE ZEMİN PROBLEMİ VAR

Çok sayıda sakatlığın tek sebebi zemin olarak görülmüyor ancak Beşiktaş'ın sadece stadında değil tesislerinde de aynı problem yaşanıyor.

Siyah-beyazlıların antrenmanlarını yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışma sahalarında yeterli düzeyde bir zemin olmadığı, bu konuda da şikâyetlerin bulunduğu ifade edildi.

Etiketler
Beşiktaş Adana Kadro