'Muslera ile Fatih Terim kavga etti' iddiası

Galatasaray'ın Kayserispor'a deplasmanda 3-0 mağlup olduğu maç öncesi Fernando Muslera ile Fatih Terim'in birbirine girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

'Muslera ile Fatih Terim kavga etti' iddiası

Süper Lig'de 4 haftadır galip gelemeyen ve son olarak deplasmanda Kayserispor'a 3-0 yenilen Galatasaray'da Fernando Muslera ile Fatih Terim'in kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. NutSpor'dan Hakan Gündoğar'ın haberine göre Kayserispor maçı öncesi Muslera ile Fatih Terim arasında büyük bir tartışma yaşandı.

İddiaya göre Kayserispor maçı öncesi son 2 idmana yedek takımla çıkan Fernando Muslera, söz konusu maçta yedek soyunacağını öğrenince 'Kayseri'ye gelmiyorum!' diyerek hocası Fatih Terim'le atıştı. Ardından tecrübeli teknik adamın yardımcıları araya girip Fatih Terim'i ve Muslera'yı yatıştırdı ve ardından tecrübeli eldiven, Kayserispor maçında kaleye geçti.

MUSLERA İLE FATİH TERİM'İN KAVGA ETTİĞİ İDDİASI DOĞRU MU?

Öte yandan Galatasaray camiası, Fernando Muslera ile Fatih Terim'in tartıştığına dair çıkan haberi 'saçmalık' sözleriyle yalanladı. İşler kötü gittiğinde bu tip kasıtlı, hayali ve masabaşı haberlerle kulübün yıpratılmaya çalışıldığı vurgulandı.

Etiketler
Fernando Muslera Fatih Terim Kayseri Galatasaray