Galatasaray'da Okan Buruk isteği

Süper Lig'de son olarak Kayserispor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftarların büyük bir kısmı Fatih Terim'e öfke kusarken takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi konusunda kampanya başlattı.

Galatasaray'da Okan Buruk isteği

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Kayserispor'a mağlup olan Galatasaray'da taraftarların teknik direktör Fatih Terim'e olan inancı git gide azalıyor. Karşılaşma sonrası sosyal medyada 'FatihTerimİstifa' tagı açan Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük bir bölümü takımın başına Okan Buruk'un getirilmesini istiyor.

TARAFTARLARIN TALEBİ OKAN BURUK

Oynanan kötü futbol ve olumsuz tablo karşısında ses yükseltmeye başlayan Galatasaraylı taraftarların büyük bir bölümü teknik direktör Fatih Terim'i sosyal medyada istifaya davet etti. Fatih Terim ile yolların ayrılmasını isteyen taraftarlar, takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi konusunda kampanya başlattı. Sarı-Kırmızılılar Okan Buruk'la ilgili binlerce paylaşım yaparken taraftarlar arasında genç teknik adamın bu fırsatı hak ettiği görüşü hakim.

YÖNETİM NE DÜŞÜNÜYOR?

Burak Elmas yönetimi başkanlık seçimi öncesi teknik direktör Fatih Terim'le devam edeceklerini kararlı bir şekilde bildirmiş ve seçimin kazanılmasının ardından Terim'le derhal sözleşme imzalanmıştı. Taraftarlardaki hakim görüşün aksine Galatasaray yönetimi yola Fatih Terim'le devam etmekte kararlı. Yönetimin Terim'le yollarını ayırmak gibi bir düşüncesi bulunmuyor.

Etiketler
Okan Buruk Kayseri Süper Lig Galatasaray