Rol model Marek Hamsik

Trabzonspor'un bu sezonki en flaş transferlerinden biri olan Marek Hamsik gösterdiği performansın ardından beğeni topladı.

Rol model Marek Hamsik

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik performansı kadar profesyonelliği ile de gençlere örnek oluyor. Hamsik, altyapıdaki gençlerin idolü haline geldi.

ALTYAPIDAKİ OYUNCULAR SLOVAK YILDIZI ANTRENMANDA İZLEYECEK

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marek Hamsik, saha içerisindeki performansıyla futbol otoritelerinden tam not alırken, profesyonelliği ve özel yaşantısıyla da örnek gösterilen isimlerden birisi oldu. Antrenmanlar dışında yaptığı bireysel çalışmalar, yemek ve uyku düzenine gösterdiği özen, takım arkadaşlarına saygıyla yaklaşmasıyla bordo-mavili ekipteki gençlerin ve altyapıdaki futbolcuların rol modeli haline geldi. Hamsik, bu özellikleriyle teknik heyetin de takdirini kazandı.

Altyapıdaki oyuncuların Slovak yıldızın antrenmanlarını izlemek ve kendisiyle sohbet etmek istediği öğrenildi. Bu isteğe kayıtsız kalmayan bordomavili yönetimin 34 yaşındaki orta saha ile altyapı oyuncularını bir araya getireceği belirtildi.

Bu sezon Trabzonspor'un oynadığı 9 resmi maça da ilk 11'de başlayan Hamsik, 804 dakika sahada kaldı. Performansıyla Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi haline gelen Slovak yıldız, 1 gol ve 2 asistle üç kez skora katkı yaptı.

Etiketler
Trabzon Trabzonspor