Futbolculara ağır tepki! 'Çıkar o formayı'

Galatasaray'da Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin faturası üç futbolcuya kesildi: Ryan Babel, Ömer Bayram ve DeAndre Yedlin'e kesildi.

Futbolculara ağır tepki! 'Çıkar o formayı'

Galatasaray'da Aytemiz Alanyaspor yenilgisinin ardından protestoların hedefinde Ryan Babel, Ömer Bayram ve DeAndre Yedlin var.

Maçın 73. dakikasında etkisiz oyunu; top kayıpları, isabetsiz ortaları ve paslarıyla taraftarların tepkisini toplayan DeAndre Yedlin, karşılaşmadan çıkarken ıslıklı protestoya maruz kaldı. Tecrübeli futbolcu yerini Ömer Bayram'a bıraktı.

RYAN BABEL BİLDİĞİNİZ GİBİ

Maçın son bölümlerinde oyuna giren Ryan Babel de topla buluştuğu anlarda ıslıkla protesto edildi Babel'in bu anlarda herhangi bir reaksiyon göstermediği görüldü. Karşılaşmanın ardından statta yapılan fiziksel antrenmana alınan oyuncular arasında yer alan Babel, kendisine tepki gösteren taraftarlara alkışla karşılık verdi.

ÖMER BAYRAM'A "ÇIKAR O FORMAYI" TEPKİSİ

Maç sonu yapılan fizike dayalı antrenmanda Ryan Babel ile birlikte sahaya çıkan Ömer Bayram'a ise bir taraftar "Çıkar üzerindeki o formayı" dedi. Ömer Bayram ise "Eyvallah" diyerek idmanı yarıda bıraktı ve içeri girdi.

Galatasaray'da yaşanan bu gelişmelerin ardından Ryan Babel, Ömer Bayram ve DeAndre Yedlin'in morallerinin oldukça bozuk olduğu görüldü.

FATİH TERİM SAHİP ÇIKTI

DeAndre Yedlin, Ryan Babel ve Ömer Bayram'a gösterilen tepkinin yanlış olduğunu belirten Fatih Terim, "Üzgünüm, Ali Sami Yen'deki maçlarda taraftarlarımız oyuncuya tepki gösterirse bu işin üstesinden gelemeyiz. Yedlin 2-3 orta açamayabilir, taraftarlar onu hazırlayacak. Babel'e 0-0'da 'yuh' çekmek... Taraftarlar beğenmediğini burada belli etmemeli. Maç sonu da tepkiler olmuş, bunlara alışkın değiliz. Böyle oyuncuları kaybederiz. Her vurduğumuz gol olmayacak. Kavgamız belli, hallederiz. Ancak Galatasaray seyircisi bunu yapmamalı. İçeri morali bozuk gelen var, ağlayan var." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Alanyaspor Alanya Galatasaray Futbol