Kuntz'un yardımcısı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, yollarını ayırdığı ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in yerine Stefan Kuntz'da karar kıldı.

Kuntz'un yardımcısı belli oldu!

A Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz oluyor. Şenol Güneş ile yolların ayrılmasından sonra arayış içine giren Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, Alman teknik adamda karar kıldı.

İstanbul'da önceki gün Milli Takımlardan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop ile görüşen ve prensip anlaşmasına varılan Alman hocanın dosyası dün TFF Yönetimi'ne sunuldu. Bazı yöneticiler yerli bir teknik adamla devam edilmesini isterken, çoğunluk Kuntz'dan yana tavır koydu. Bunun üzerine ay-yıldızlı takımın, Alman çalıştırıcıya emanet edilmesine karar verildi.

U21'i bırakıp gelecek

Kendi ekibiyle geleceği ifade edilen Stefan Kuntz'un yanında bir Türk teknik adam da yer alacak. Bu ismin Tayfun Korkut olduğu ifade edildi.

Almanya U21 Milli Takımı'nda görev yapan Stefan Kuntz'un Almanya Federasyonu ile bağlarını kopararak Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Üç yıllık sözleşme yapması beklenen 58 yaşındaki teknik adamın, milli takımda yeni bir sistem geliştirileceği de belirtildi.

Etiketler
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Şenol Güneş Türkiye