Mert Hakan'dan Arda Turan'a: Kurtar beni abi

27 yaşındaki futbolcu bu sezon sadece 12 dakika forma giyebildi

Mert Hakan'dan Arda Turan'a: Kurtar beni abi

İki sezon önce Galatasaray ile Fenerbahçe arasında savaş çıkaran ve sarı-lacivertli takımı seçen Mert Hakan Yandaş'ın, önceki gün Arda Turan'la yemek belirtilirken, Fenerbahçe'de çok mutsuz olduğunu söyleyen yıldız oyuncunun "Nasıl olur bilmiyorum ama kurtar beni abi. G.Saray'a gelmeye hazırım" dediği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ile Mert Hakan Yandaş'ı Yeşilköy'de bir balıkçıda bir araya geldi. İki sezon önce Galatasaray ile Fenerbahçe arasında savaş çıkaran ve sarı-lacivertli takımı seçen Mert Hakan'ın bu kararından dolayı pişman olduğu ifade edildi.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'yi tercih ettiği için büyük bir hata yaptığını Arda Turan'a söyleyen Mert Hakan Yandaş'ın "Nasıl olur bilmiyorum abi ama beni kurtar. Galatasaray'da oynamaya hazırım" dediği öğrenildi. Arda Turan'ın da konuyu Fatih Terim'le görüşeceğine dair Mert Hakan Yandaş'a söz verdiği öne sürüldü.

Ligde 12 dakika forma giydi

Max Meyer ve Crespo gibi isimleri orta sahaya transfer eden Fenerbahçe'de Pereira; Luiz Gustavo, Jose Sosa ve Miha Zajc gibi oyunculara şans veriyor.

Portekizli teknik adam Mert Hakan Yandaş'ı ise kadroda düşünmüyor. Yıldız futbolcu bu nedenle bu sezon ligde sadece 12 dakika forma şansı buldu.

Etiketler
Arda Turan Futbol