Arda Turan'dan kötü haber geldi

Sol ayak bileğinden bir operasyon geçiren Arda Turan'ın durumunun tahmin edilenden daha ciddi olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık bir aydır sahalardan uzak kalan Arda Turan'ın sahalara dönüş tarihinin uzayacağı ifade edildi.

Arda Turan'dan kötü haber geldi

Önce Kasımpaşa sonra Trabzonspor maçlarında 2-0 öne geçen fakat avantajı koruyamayarak beraberliğe razı olan Galatasaray'a Arda Turan'dan kötü haber geldi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de 'Arda gibi bir oyuncunun tecrübesinden yararlanmak isterdik.' açıklamasını yapmıştı.

ARDA TURAN'DAN KÖTÜ HABER! EN AZ 2 AY YOK...

Randers ve Giresunspor maçlarında sakatlıklar yaşayan ve yaklaşık bir aydır sahalardan uzak kalan Arda Turan'dan kötü haber geldi.

Sol ayak bileğindeki iç yan bağlarında kopma meydana gelen ve operasyon geçiren Arda'yı, uzun bir tedavi süreci bekliyor.

34 yaşındaki hücum oyuncusunun sahalara dönüşünün 2-3 ayı bulacak olması, teknik direktör Fatih Terim'in keyfini kaçırdı. Terim, Kasımpaşa'dan sonra Trabzonspor maçında da 2-0'ı koruyamayan takımının saha içinde Arda gibi lider bir oyuncuyu aradığını ifade etmişti.

Etiketler
Arda Turan Operasyon