Sonu hep hüsran

Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı son iki maçta öne geçmesine rağmen puan kaybetti. Cim-Bom, aynı durumu Randers maçında da yaşadı.

Sonu hep hüsran

Galatasaray, Süper Lig'in 4.haftasında Trabzonspor'a konuk oldu ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. İlk 35 dakikada Emre Kılınç'ın golleriyle skoru 2-0'a getiren Sarı-Kırmızılılar, ancak ne oyunu tutabildi ne de skoru koruyabildi. Önce Cornelius, ardından Nwakaeme, Galatasaray ağlarını sarstı ve maç 2-2 sonlandı. Sarı-Kırmızılılar, üçüncü haftadaki Kasımpaşa maçında da Cicaldau ve Kerem'in golleriyle öne geçmiş ancak yine skoru koruyamayarak maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

AVRUPA'DA DA AYNI SENARYO

Öne geçtiği iki maçta 4 puan kaybeden Galatasaray, bu durumun bir benzerini de Avrupa Ligi Elemeleri'nde yaşadı. 19 Ağustos'taki Play-off ilk maçında Randers'a konuk olan Sarı-Kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle öne geçmesine rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Bu üç mücadelede sonunu getiremeyen Galatasaray, bir tek Giresun ve St.Jonhstone maçlarında öne geçince sahadan galibiyetle ayrılabildi.

Etiketler
Galatasaray Saray