Emre Demir dünyanın en iyi 5 takımından birine gidiyor

Futbol temsilcisi Ahmet Bulut, Süper Lig'de geride kalan transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bulut, Emre Demir ile ilgili de dikkat çeken sözler söyledi.

Emre Demir dünyanın en iyi 5 takımından birine gidiyor

Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'ın yeni transferi Assunçao, Beşiktaş'a katılan Pjanic, Emre Demir hakkında konuştu. Bulut, Emre Demir'in Avrupa'ya gideceğini açıkladı. Radyospor'a konuşan Ahmet Bulut'un açıklamaları şu şekilde:

'10-12 SAATTE BİTİRDİK'

İlk olarak Galatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assunçao hakkında konuşan Ahmet Bulut, "Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz" dedi.

'PJANIC HİÇBİR SIKINTI ÇIKARMADI'

Beşiktaş'ın yeni transferi Miralam Pjanic'in siyah-beyazlılara transferinde rol üstlenen Bulut, "Pjanic transferi çok farklıydı. Oyuncunun menajeri Ramadani, beni arayıp sordu. Beşiktaş'tan teklif geldiğini ifade etti. 10-12 saatlik telefon trafiğiyle çözdük. Pjanic gündemde yoktu. Benim de açıkçası haberim yoktu. Biz de Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetici Emre Kocadağ ve Ceyhun Bey. Bu işi hallettik" açıklamasını yaptı.

EMRE DEMİR TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Öte yandan Ahmet Bulut, Kayserispor forması giyen ve Barcelona ile anılan genç yetenek Emre Demir'in geleceği hakkında da önemli açıklamalar yaptı. Bulut şunları söyledi:"Emre Demir, genç bir oyuncu. 18 yaşına girecek. Bir takımla anlaştık. Ama şu anda bunu buradan açıklamam doğru olmaz. Bunu Berna Gözbaşı biliyor. Gözbaşı ile aylardır istişare halindeyiz. Emre, dünyanın en iyi 5 takımından birine transfer olacak diyebilirim. Her şeyiyle anlaşıldı. İnşallah yakında da imzalar atılır. Gelecek haftaya da bir açıklama yapılır. Ama Türk futbolu için çok önemli bir gelişme olacak. Kayserispor'dan dünyanın en iyi takımlarından birine transfer olmak kolay değil. Kulüp ocak ayında transfer olacak derse o zaman da olur. Emre de daha dün öğrendi nereye transfer olacağını."




Etiketler
transfer Süper Lig Futbol