Antalyaspor açıkladı! Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Kupası finalinde TFF'nin seyirci kararı belli oldu

Antalyaspor tarafından yapılan açıklamada TFF'nin Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde taraftar alınmayacağı kararını bildirdiği duyuruldu.

Antalyaspor açıkladı! Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Kupası finalinde TFF'nin seyirci kararı belli oldu

İzmir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline taraftar alınmayacak.

Antalyaspor tarafından yapılan açıklamada federasyonun bu bilgiyi kendilerine aktardığı ifade edildi.

Antalyaspor resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'Beşiktaş ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin seyircisiz oynanacağına tarafımıza iletilmiştir.' ifadesi kullanıldı.

TFF, daha önce kupa finaline seyirci alınacağını açıklamıştı. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali yarın akşam 20:45'te başlayacak!

TFF'DEN SEYİRCİ KARARI!

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün aldığı kararla Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline seyirci alınmamasına karar verdi. Buna göre yarın akşam 20.45'te başlayacak finalde seyirci olmayacak. Antalyaspor alınan kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

BEŞİKTAŞ ÇİFTE KUPA PEŞİNDE

Cumartesi akşamı İzmir'de şampiyon olan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı da kazanarak sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor. Antalyaspor ise Beşiktaş'ı mağlup edip kupayı kazanarak Avrupa Kupalarına katılma hedefinde.

Antalyaspor açıkladı! Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Kupası finalinde TFF'nin seyirci kararı belli oldu - Resim : 1

Etiketler
Ziraat Türkiye Kupası Antalyaspor Antalya Beşiktaş