Beşiktaş adım adım şampiyonluğa: Hatayspor'a 7 gol birden attı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 39. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Kendi evinde geçit vermeyen Beşiktaş, Hatay'a tam 7 gol birden attı.

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa: Hatayspor'a 7 gol birden attı!

Beşiktaş 7-0 Atakaş Hatayspor

Spor Toto Süper Lig’in 39.haftasında Beşiktaş ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Maça fırtına gibi başlayan siyah beyazlı takım, mücadeleyi 7-0 kazandı ve şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attı.

Siyah beyazlıların golleri Akintola (K.K), Larin (4), N’koudou ve Rıdvan Yılmaz’dan geldi. Bu sonuçla Sergen Yalçın’ın öğrencileri puanını 81 yaptı. Hatayspor ise 57 puanda kaldı.

Süper Lig'in 39'uncu haftasında Beşiktaş sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta saat 20:30'da başlayan karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çaldı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Serkan Çimen üstlendi.

Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynanan maçta Hatayspor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri, 2.dakikada Akintola (K.K), 11, 14, 55. ve 65. dakikada Larin, 38’de Georges-Kevin N'Koudou ve 44.dakikada Rıdvan Yılmaz attı.

Ligde 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Kartal, üst üste ikinci maçını kazandı ve puanını 81’e yükseltti. Ligde 4 maç sonra mağlup olan Hatayspor ise 57 puanda kaldı.

Süper Lig’de gelecek hafta Galatasaray – Beşiktaş, Hatayspor – Denizlispor maçları oynanacak.

LARIN 4 GOLLE DÖNDÜ

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin, 2 maçlık aranın ardından ilk 11'deki yerine döndü ve galibiyete 4 gollük katkı yaptı.

Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde sakatlanan Larin, Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapamamış, Çaykur Rizespor maçına da oyuna sonradan girmişti.

İKİ TAKIMIN 11'LERİ:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Ghezzal, Larin.

Hatayspor: Munir, Popov, Pablo Santos, Billong, Katranis, Aabid, Riberio, Traore, Akintola, Boupendza, Diouf.

Etiketler
Hatayspor Hatay Beşiktaş Süper Lig