Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'ler belli oldu!

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. BeIN Sports 1 kanalından yayınlanacak maçın canlı anlatımını Haber Global'den takip edebilirsiniz

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'ler belli oldu!

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak. Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği karşılaşma BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 33 karşılaşmada 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 65 puan topladı. Sarı-kırmızılı takım, bir maç fazlası olan lider Beşiktaş'ın 7 puan gerisinde yer alıyor.

Trabzonspor ise ligde oynadığı 34 maçın 16'sını kazanırken, 11'inde berabere kaldı ve 7'sini kaybetti. 59 puanı bulunan bordo-mavili takım, ligde 4. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 2-0 kazanmıştı.

TAKIMLARIN MAÇ KADROLARI

GALATASARAY: Muslera, Şener, Marcao, Luyindama, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Babel

YEDEKLER: Okan, Ozornwafor, Emre Taşdemir, Ömer, Etebo, Emre Akbaba, Arda, Oğulcan, Halil

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

YEDEKLER: -Henüz belli olmadı-

ETEBO KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesinde Oghenekaro Etebo sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Nijeryalı orta saha oyuncusu bu akşam kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 37. haftasında oynanacak olan Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY İLE TRABZONSPOR 131. RANDEVUDA

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'de bu akşam İstanbul'da yapacakları maçla 131. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında, Trabzonspor'un şimdiki adıyla Süper Lig'e yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 47 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 130 karşılaşmanın 59'unu Galatasaray, 43'ünü Trabzonspor kazandı, 28 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 170, Trabzonspor ise 146 kez gol sevinci yaşadı.

Etiketler
Trabzonspor Trabzon Haber Global Galatasaray