Fenerbahçe bir yıldızı daha İstanbul'a getiriyor

Mesut Özil, Bright Osayi-Samuel ve Attila Szalai'yi kadrosuna katan Fenerbahçe sürpriz bir ismi daha bitirdi. Yıldız golcü ile anlaşma sağlayan sarı lacivertliler yeni transferi İstanbul'a getiriyor.

Fenerbahçe bir yıldızı daha İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Ara transfer dönemin bitiminde dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel kadrosuna katan sarı lacivertli yönetim bir transferi daha bitirmek üzere. (Fanatik)

Yaz transfer döneminde 18 transfer yapan ve ilk yarıyı lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kapatan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un performansından memnun olmadığı bölge forvet hattı. Cisse, Kemal Ademi ve Samatta'yı transfer eden sarı lacivertliler istenilen performansı bu oyunculardan alamadı.

Fenerbahçe'de Cisse ve Kemal Ademi ile yolların ayrılması artık kesin gözüyle bakılıyor. Ademi'ye İsviçre'den talipler olurken, Cisse'yi de Süper Lig ekipleri istiyor.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Fenerbahçe'nin Tanzanyalı golcüsü Samatta'nın yanına güçlü bir forvet transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de uzun süredir transfer listesinde yer alan ve bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Portolu yıldız Moussa Marega gündeme geldi.

Sakatlıktan dönen Samatta ve Mame Thiam’ın formda görüntüsüne rağmen hücum hattını sağlamlaştırmak isteyen sarı lacivertliler, Marega transferiyle birlikte forvetteki skorer golcü eksikliğini gidermeyi planlıyor.

Fenerbahçe yönetimi, 2017 yılından beri Porto forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyla anlaşma sağladı ve Türkiye’ye gelmeye ikna etti.

Tecrübeli forvet ile anlaşan sarı lacivertliler, transferi sezon sonuna bırakmadan devre arasında tamamlamak için Porto kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Bu sezon Porto formasıyla 24 maç çıkan Marega, 9 gol-4 asistlik performans sergiledi.

Porto’nun 2016 yılında 3.8 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı yıldız golcü, o sezon Vitoria Guimaraes’e kiralandı. 2017’de Porto ile ilk sezonunu yaşayan Marega, ligde oynadığı 29 maçta 22 gol-5 asistlik formuyla adından söz ettirdi. 2018-19 sezonunda oynadığı 47 resmi maçta 21 gol-11 asist istatistiklerine ulaşan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon oynadığı 45 resmi maçta 15 gol atıp, 9 asist yaptı.

Etiketler
Fenerbahçe Kadro Mesut Özil