Fenerbahçe: Beklenen an geldi! Mesut Özil ait olduğu yerde

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe: Beklenen an geldi! Mesut Özil ait olduğu yerde

Fenerbahçe Kulübü ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil, Sarı-lacivertli takımla ilk çalışmasını yaptı.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 21'inci haftasında yarın sahasında Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mesut Özil'in de yer aldığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde saat 18.00'de başlayan idmanın 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman 5'e 2 top kapma çalışmaları ile devam etti.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildi. Fenerbahçe, Kayserispor hazırlıklarını bu idmanla tamamlarken, bugün anlaşma sağlandığı açıklanan ve sağlık kontrolünden geçen Mesut Özil, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

İdmanı Fenerbahçeli yöneticiler Selahattin Baki, Mustafa Kemal Danabaş, İdari Menajer Volkan Ballı, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile Selçuk Şahin de takip etti.

MESUT ÖZİL: RÜYAM GERÇEK OLDU

Kısa bir konuşma yapan Mesut Özil "Rüyam gerçek oldu. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Hayırlısı olsun. Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak her zaman hayalimdi. Çok uğraştık, Allah nasip etti. Artık buradayım. Herkese bol şans. Her şey için teşekkür ediyorum" dedi.


Fenerbahçe: Beklenen an geldi! Mesut Özil ait olduğu yerde - Resim : 1

Etiketler
transfer Fenerbahçe Mesut Özil