Fenerbahçe – Ankaragücü öncesi kritik soru

Oynanan futbol ve sahadaki taktiksel eksiklik büyük eleştiri alsa da Fenerbahçe takımı 3 puan alarak yoluna 5 haftadır devam ediyor.

Fenerbahçe – Ankaragücü öncesi kritik soru

Oynanan futbol ve sahadaki taktiksel eksiklik büyük eleştiri alsa da Fenerbahçe takımı 3 puan alarak yoluna 5 haftadır devam ediyor. Televizyon ve gazete yorumcuları tarafından bu durum çok eleştiri topluyor. Taraftarlara göre yapılan onca transfer sonrası oynana oyun kalitesi beklentinin çok altında kalmış durumda. Erol Bulut ve teknik ekibi maçları kazansa da kafalarda ki soru işaretleri ortadan kalkmış değil. Ligin yarısına geldiğimiz bu günlerde henüz hala ilk 11 oyuncusunun kimler olduğunu tespit etmek de zorlanan taraftarlar artık oturmuş bir oyun düzeni ve sahada belli bir plana göre hareket eden oyuncular görmek istiyorlar. Erol Bulut maç sonrası “Oynadığımız oyundan memnunum ve koşu mesafelerinde üstüne koyarak devam ediyor” demişti. Bunun sosyal medyada büyük tepki aldığını gören bazı futbolcular sosyal medya hesaplarından çıkış yaptılar.

Kadro Derinliği Çok Fazla

Fenerbahçe’de her bölgede 2-3 oyuncunun bulunması ve her hafta farklı isimlerin kadroda şans bulması oynanan oyuna alışma ve birbirlerine olan uyumlarının azalmasına sebep olmaktadır. Fenerbahçe takımı önümüzdeki günlerde takıma yeni gelen isimler ve takımdan gidecek isimler sayesinde yeni kimliğini sahaya yansıtmaya çalışacaktır. Taraftarlar seyircisiz maçlarda oynanan oyunu beğenmese de alınan 3 puanın değerine sahip çıkıyorlar. Takımlar bu kadro derinliği karşısında çaresiz kalsa da sık sık maçların oynandığı bu haftalarda Fenerbahçe kadro derinliğinin avantajını kullanıyor.

Etiketler
Ankara Fenerbahçe Futbol Ankaragücü