Fenerbahçe Mesut Özil transferini resmen açıkladı! Mesut Özil'den yeni fotoğraf

Fenerbahçe transferde büyük bombayı patlattı. Arsenal ile sözleşmesini fesheden dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil futbolcu bu akşam İstanbul'a geliyor.

Fenerbahçe Mesut Özil transferini resmen açıkladı! Mesut Özil'den yeni fotoğraf

Ayrıca Sarı lacivertliler Mesut Özil'le görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı lacivertliler, Mesut Özil'in İstanbul'a geldiğini açıkladı ve bir de fotoğraf paylaştı.

Fenerbahçe'nin rüyası gerçek oluyor. Arsenal'de kadro dışı kaldığı için forma şansı bulamayan Mesut Özil'i kadrosuna katmak için harekete geçen Fenerbahçe, ara transfer döneminde bombayı patlattı. Sarı lacivertliler, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Yapılan açıklamada " Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlandı. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" denildi.

Fenerbahçe Mesut Özil transferini resmen açıkladı! Mesut Özil'den yeni fotoğraf - Resim : 1

ATKIYI TAKTI, İSTANBUL'A GELİYOR

Sarı lacivertliler, Mesut Özil'in transfer görüşmelerini ilerletmek için İstanbul'a geldiğini bildirdi. Yapılan açıklamaya bir de fotoğraf eklendi. Fotoğrafta Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ve kızı yer alıyor. Mesut'un boynundaki Fenerbahçe atkısı da dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler
transfer Arsenal Fenerbahçe Futbol