Beşiktaş - Galatasaray derbisinde ilk 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 19. haftasında lider Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde ilk 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 19. haftası, derbi mücadelesine sahne olacak. Lider Beşiktaş, yakın takipçisi Galatasaray ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Ligde geçen hafta Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, 35 puanla zirvede yer alıyor. Siyah-beyazlı takım son 6 maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan topladı.

Beşiktaş, 17 müsabakada 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi gördü. Siyah-beyazlı ekip, topladığı 35 puanla ikinci Fenerbahçe'nin önünde averajla liderlik koltuğunda oturuyor.

Ligde geride kalan 18 haftanın birini bay geçen sarı-kırmızılı ekip, 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Galatasaray, haftaya 33 puanla üçüncü sırada girdi.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maçın hakemleri ve takım kadroları şöyle:

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan Yılmaz, De Souza, Atiba, Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, Larin, Aboubakar

Galatasaray: Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Etebo, Oğulcan Çağlayan, Belhanda, Arda Turan, Diagne

Etiketler
Galatasaray Beşiktaş Saray Süper Lig