Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'dan İrfan Can Kahveci transferi açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci'nin transferini istediğini açıklamıştı. Galatasaray'ın ünlü taraftar grubu ultrAslan, bu transferle ilgili bir açıklama yayınladı.

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'dan İrfan Can Kahveci transferi açıklaması

Galatasaray'ın ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmaya çalıştığı ve teknik direktör Fatih Terim'in bizzat "İstiyoruz" dediği Başakşehirli İrfan Can Kahveci konusunda ultrAslan grubundan da bir açıklama yapıldı.
Sosyal medyadan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sevgili Galalatasaraylılar; Cumartesi günü oynadığımız Gençlerbirliği maçı sonunda gerek maç gündemi gerekse de dün yaşanan güncel gündemlerden dolayı zaman bulamadığımız bir konuya değinmek zaruri olmuştur.

Öncelikle İrfan Can Kahveci transfer sürecinde kulübümüzün ve taraftarlarımızın isteği olduğu bir gerçek. Bu transfer kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaksa herkesi mutlu edecektir.

Fakat Galatasaray camiası sayesinde bir yerlere gelmiş, rakip kulüp başkanlığına eriştiğinde Galatasaray terbiyesini koruyamamış, Galatasaray SK üyeliğinden ihraç edildikten sonra kendini Galatasaray düşmanlığına adamış bu şahısla hiçbir transfer görüşmesi yapılmamalıdır."

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'dan İrfan Can Kahveci transferi açıklaması - Resim : 1

Etiketler
Başakşehir Galatasaray Fatih Terim Saray