Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard yoluna galibiyetsiz devam ediyor

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard, sahasında Feyenoord'a 3-1 kaybetti.

Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard yoluna galibiyetsiz devam ediyor

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard, sahasında Feyenoord'a 3-1 kaybetti. 2 hafta önce teknik direktör değiştiren Fortuna, buna karşın ligdeki kötü gidişatını sürdürdü ve son sıraya demir attı.

Hollanda Ligi'nin 9. haftasında Fortuna Sittard ile Feyenoord karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Orkun Kökçü'nün kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı konuk ekip 3-1 kazandı.

Bu sonuçla Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard, ligin dibine iyice demir atmış oldu. Çıktığı 9 karşılaşmada 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Hollanda ekibi, sadece 3 puan toplayabildi.

İKİ HAFTA ÖNCE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİMİ YAŞANDI

Fortuna Sittard 2 hafta önce teknik direktör Kevin Hofland'ın görevine son vermişti.Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, "Bu karar, uzun süre boyunca hayal kırıklığı yaratan sonuçlar nedeniyle alındı. Hofland'ın ardından yardımcı antrenör Kristof Aelbrecht de kulüpten ayrıldı. Fortuna Sittard, kulübe olan büyük bağlılıkları ve bağlılıkları için Kevin ve Kristof'a teşekkür ederiz" ifadeleri kullanılmıştı.

Etiketler
Hollanda Acun Ilıcalı