Beşiktaş'tan Tahkim Kurulu'na Ersin Destanoğlu tepkisi

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada Ersin Destanoğlu'na verilen ceza hakkında, "TFF Tahkim Kurulu’nun, hiçbir suretle izah edilebilirliği olmayan söz konusu kararı, haksızlığın devamına ve adalete olan inanca gölge düşmesine neden olmuştur.” denildi.

Beşiktaş'tan Tahkim Kurulu'na Ersin Destanoğlu tepkisi

Beşiktaş’ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, Süper Lig’in 8’inci haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçta kırmızı kart görmüş ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç cezaya çarptırılmıştı.

Siyah-beyazlı kulübün genç file bekçisinin 2 maçlık cezasına yaptığı itiraz reddedildi ve ceza onandı. Cezanın onanmasının ardından Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Futbol Takımımızın Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile oynadığı maçta, kalecimiz Ersin Destanoğlu’na hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından gösterilen direkt kırmızı kart neticesinde, sahada uğradığımız haksızlığın giderilmesi adına yapmış olduğumuz yerinde itirazın TFF Tahkim Kurulu tarafından hangi gerekçe veya gerekçelerle reddedildiğini merak etmekteyiz.

Yeşil sahada meydana gelen haksızlıkların gelecek maçlara sirayet etmemesi hususunda adaleti tesis etmekle yükümlü TFF Tahkim Kurulu’nun, hiçbir suretle izah edilebilirliği olmayan söz konusu kararı, haksızlığın devamına ve adalete olan inanca gölge düşmesine neden olmuştur.” (DHA)

Etiketler
Muş Beşiktaş