Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel: Haddimizi bilerek yolumuza devam edeceğiz

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, Başakşehir galibiyetini değerlendirdi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel: Haddimizi bilerek yolumuza devam edeceğiz

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fatih Karagümrük, evinde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, “Hepsi zor maç hepsi bizim için birer imtihan. Ligi en iyi iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Haddimizi bilerek puan ya da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz” ifaderini kullandı.

CANEL: GELECEK SEZON AVRUPA’DA OLMAK İSTİYORUZ

Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, “Bu galibiyeti Karagümrük taraftarına armağan olsun. Futbolcu kardeşlerimi de kutluyorum. Görevlerini harfiyen uyguladılar. Geçen sezonun şampiyonuna karşı istediğimiz sonucu aldık. İlk yarı ortada geçti, ikinci yarı başında golü bulduk ve istediğimizi aldık. Diğer sonuçların tesadüf olmadığını gördük. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. İyi bir şekilde de sezonu bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

“TRANSFER ÇALIŞAMALARI SÜRÜYOR”

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Canel, “Transfer devam ediyor. Biglia kendini kanıtlamış bir oyuncu Karagümrük’e geldi bize de faydalı olacak düşüncesindeyim” ifadelerini kullandı.

“ARTUR GIDA ZEHİRLENMESİ YAŞADI”

Takımın hücum oyuncusu Artur Sobiech’in gıda zehirlenmesi geçirdiğini söyleyen Canel, “Artur geçen hafta Gaziantep deplasmanında yediği yemekten dolayı antrenmanlara çıkmadı ve bu hafta bizimle yoktu” diye konuştu.

“HADDİMİZİ BİLEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçının da zorlu olacağını söyleyen Canel, “Hepsi zor maç hepsi bizim için birer imtihan. Ligi en iyi iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Haddimizi bilerek puan ya da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. (DHA)

Etiketler
Başakşehir Karagümrük