Rıdvan Dilmen: Adliyeye çağırırlarsa giderim, hakkınızı helal edin

Rıdvan Dilmen, devlete çağrıda bulunarak "Ne varsa ortaya çıksın." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Adliyeye çağırırlarsa giderim, hakkınızı helal edin

NTV'nin ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen beklenen açıklamaları yaptı.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir gün önce "Her şeyi açıklayacağım" dedikten sonra kendisi için "şeytan" ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, FETÖ ve futbol ilişkisi hakkında yaptığı açıklamaların ardından "İbrahim ve ekibi, bütün izleyicilerden rica ediyorum. Haklarınızı helal edin, bugün onları kendime ayırdım ama anlattıklarım gerçektir. Yarın adliyeye çağırırlarsa giderim. Boynumuz adaletten incedir. İzleyiciler hakkımızı helal etsin." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle oldu:

İbrahim Seten’e mesaj atıyorsunuz, 2 dakika sonra döndü. Biz mi lekeliyormuşuz Türk futbolunu. Adım şikeye karışmadı. Emeğimle, ekmeğimle geldim. Allah’ıma şükürler olsun eleştirebilir insan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınım olmasından gurur duyarım.

Yıllardır bu işi yapıyorum ben. Niye insanları yakayım ki, ama ben gururumla yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’na binlerce kişi hakaret etmedi mi?

Ya bir şey söyleyeyim mi, sizin gibi mikroplar kazanacağına devlete çağrım var. Berat bey, Süleyman Soylu kimliklerimize, haberlerimize girin. Ne varsa ortaya çıksın.

İbrahim ve ekibi, bütün izleyicilerden rica ediyorum. Haklarınızı helal edin, bugün onları kendime ayırdım ama anlattıklarım gerçektir. Yarın adliyeye çağırırlarsa giderim. Boynumuz adaletten incedir. İzleyiciler hakkımızı helal etsin.

Etiketler
Ağrı Rıdvan Dilmen