Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim ayrılığı hakkında TFF'ye flaş suçlama

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim ayrılığı hakkında TFF'ye flaş suçlama

NTV'nin ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen beklenen açıklamaları yaptı.

Ünlü yorumcu Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılması sürecinde yaşananlar hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şöyle oldu:

Şimdi Galatasaraylılar ve Türkiye’deki herkes iyi izlesin beni. Fatih hocamız ile ayrıldığı günden beri görüşmüyoruz. Hocamı severim, küs oluruz ama gece kaçta evine gitsem, çayını içerim. Damatları bana bir şeyler yazmıştır. Gidişini Cumhurbaşkanı’na bağladılar.

Bu arada Galatasaray, Lucescu ile görüşüyor.

16 Temmuz’da Yıldırım Demirören, Cumhurbaşkanı’nı arıyor. Biz yapamıyoruz diyorlar, Cumhurbaşkanı da ne yaparsanız yapın diyor. Amaç Fatih Hoca’yı yollamak.

Aman Abdullah Avcı’dan gelir diye ödleri kopuyor. Galatasaray’a değil de Milli Takıma getirelim bunu diyorlar. Bak Taraf gazetesi gibi hep algı. Sonra Şenol Güneş’le görüşüyorlar. Pardon ayın 18’nde… Yıldırım Bey, biz sizden memnunuz Fatih Hoca ile yolumuza devam edeceğiz diyor. Şenol Hoca ile yalandan konuşuyorlar.

Başa gel, yönetim kuruluna. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, Nihat Özdemir… Yazıyor, işte. Ali Dürüst, toplanıyorlar şu kararı veriyorlar. Federasyon ile Fatih Terim arasında imzalanan sözleşmenin 6’ncı madde uyarınca feshedilmesine karar verilmiştir.

İmzalar yönetim kurulu tarafından. 6’ncı madde, öyle bir madde ki tazminat ödememek için… İş bu sözleşme, Fatih Terim’i suçluyor. Türkiye Futbol Direktörü tarafından fesheldildiği takdirde, erken tazminati ödemekle yükümlüdür.

İş bu sözleşme federasyon tarafından fesheldiğinde federasyon para ödemekle yükümlü.

Etiketler
Fatih Terim Rıdvan Dilmen