Bruma Yeniden Galatasaray’a Doğru

Bruma’nın yeniden Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Bruma Yeniden Galatasaray’a Doğru

Geçtiğimiz sezonu istenen hedeflerin çok uzağında bitiren ve Süper Lig’İ altıncı sırada kapatan Galatasaray, bu sezon hedeflediği şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte eski oyuncuları Arda, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaşan Galatasaray, dün itibariyle de Nijeryalı orta saha Etebo ile anlaştığını açıklamıştı. Orta sahasını Okay Yokuşlu ve Radja Nainggolan ile güçlendirmeye çalışan Galatasaray’da, Fatih Terim mutlaka bir kanat transferi de istiyor. Hızlı bir kanat için transfer piyasasında aktif olan Galatasaray, eski oyuncusu Bruma için PSV’nin kapısını çalmayı düşünüyor. Terim ile arası hala iyi olan Bruma’nın yeniden Galatasaray’a gelerek Terim ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. Kadrosunu yeni yıldızlar ile güçlendiren Galatasaray ve diğer Süper Lig takımlarının bu sene oynayacağı maçlara yönelik bahisler yapmak için Lidyabet 9'dan Lidyabet firması hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

Takas Yöntemi

Bonservisi hala PSV’de bulunan oyuncunun transferi için çok yüksek bedeller ödemek istemeyen Galatasaray yönetimi, transfer için takas yöntemini düşünüyor. PSV’ye transfer bedeli olarak bir miktar paranın yanında Hollandalı oyuncu Ryan Babel’in önerilmesi bekleniyor. PSV’nin bu teklifi kabul etmesi halinde Bruma uzun sayılabilecek bir aradan sonra tekrar Galatasaray formasına kavuşacak.

Bruma İstekli

Bruma’nın yeniden Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Portekizli kanat oyuncusunun Galatasaray yetkililerine bir video gönderdiği ve kulübünün ikna edilmesi halinde yeniden Galatasaray forması giymekten mutluluk duyacağını söylediği gelen bilgiler arasında.

Oyuncu, Galatasaray’ın şimdiye kadar oynadığı kulüpler arasında kendisini en iyi hissettiği kulüp olduğunu, Fatih Terim ile sürekli olarak görüşmeye devam ettiğini söylediği belirtiliyor. Fakat oyuncu bununla birlikte, Galatasaray’a yeniden gelmesinin sadece kendisine bağlı olmadığını da belirtti. Unutmayın, yeni futbolcuların gelişiyle hareketlenen oranları https://www.lidyabet9.com/lidyabet-canli-destek/ adresinden takip edebilirsiniz.

Etiketler
Galatasaray Saray