UEFA Avrupa Ligi'nde soru işaretlerine neden olan erteleme! Yine sahaya çıkmadılar

UEFA Avrupa Ligi’nde Lincoln Red Imps ile FC Prishtina arasında oynanması beklenen ön eleme maçı Prishtina sahaya çıkmayınca ertelendi.

UEFA Avrupa Ligi'nde soru işaretlerine neden olan erteleme! Yine sahaya çıkmadılar

UEFA Avrupa Ligi’nde Cebelitarık ekibi Lincoln Red Imps ile Kosova temsilcisi FC Prishtina arasında oynanması gereken ön eleme maçı, bir kez daha ertelendi.

18 Ağustos Salı günü oynanması gereken ancak FC Prishtina’nın 8 futbolcusunun corona virüsüne yakalandığını açıklamasının ardından ertelenen karşılaşma, Kosova ekibi bugün de sahaya çıkamayınca maç bir kez daha iptal edildi.

Sözcü Gazetesi'nin aktardığına göre; Tek maç üzerinden oynanacak maç için geçtiğimiz hafta Cebelitarık’a gelen FC Prishtina, 8 futbolcusunun corona virüsüne yakalandığının duyurdu. Bu nedenle maça çıkamayan FC Prishtina’ya, 22 Ağustos Cumartesi gününe kadar izin verildi. Bu sürede ülkesindeki takımlardan kiraladığı futbolcularla sahaya çıkması beklenen FC Prishtina, bir kez daha maça gelmedi.

Bir süre rakibini saha ortasında bekleyen Lincoln Red Imps, rakibinin gelmemesi üzerine hakemlerin kararını beklemeye başladı. Hakemler, FC Prishtina’nin sahaya çıkmaması nedeniyle karşılaşmayı yeniden ertelendi.

Etiketler
UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA