Şampiyon Liverpool'un genç yıldızı Aston Villa karşısında yıldızlaştı

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında Liverpool sahasında Aston Villa ile karşılaştı.

Şampiyon Liverpool'un genç yıldızı Aston Villa karşısında yıldızlaştı

Liverpool: 2 - Aston Villa: 0

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında şampiyon Liverpool evinde Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Anfield Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0'lık skorla kazandı.

Liverpool'a galibiyeti getiren goller, 71. dakikada Keita'nın asistinde Sadio Mane ve ve 89. dakikada Salah'ın asistinde 19 yaşındaki Curtis Jones'tan geldi.

Genç oyuncu, 85. dakikada oyuna girdikten 4 dakika sonra gol sevinci yaşadı. 19 yaşındaki Curtis Jones, 4 Temmuz'da imzaladığı sözleşmenin ardından kariyerindeki ilk Premier Lig golünü attı.

Şampiyon Liverpool'un genç yıldızı Aston Villa karşısında yıldızlaştı - Resim : 1

Aston Villa'ya karşı toplamda 6 golünü atan Sadio Mane de maç sonunda, "Benim için harika bir takım, umarım gelecek sezon da Premier Lig'de kalırlar ve onlara karşı gol atmaya devam ederim" dedi.

Bu sonucun ardından zirvedeki Liverpool puanını 89 yaparken, 9 maçtır kazanamayan ve kümede kalma mücadelesi veren Aston Villa ise 27 puanda kaldı.

Premier Lig'in 34. haftasında Liverpool deplasmanda Brighton ile karşılaşacakken, Aston Villa ise evinde Manchester United'ı konuk edecek.

Etiketler
İngiltere Premier Lig Liverpool Aston Villa