Serhat Akın itirafı

Fenerbahçe Spor Kulübünde uzun yıllar forma giymiş ve oynamış olduğu 112 maçta 33 gol ve 18 asist yapmış Serhat Akın itirafta bulundu.

Serhat Akın itirafı

Fenerbahçe Spor Kulübünde uzun yıllar forma giymiş ve oynamış olduğu 112 maçta 33 gol ve 18 asist yapmış Serhat Akın itirafta bulundu. Serhat Akın Aziz Yıldırım ile ilgili bazı konuşmalar yaptı.

Serhat Akın konuşmalarında Aziz Yıldırım başkan iken kulübeye menajer sokmazdı. Zaten benim futbol oynadığım zamanda ortalıkta menajer yoktu. Aziz Yıldırım Samandıra tesislerine geldiğinde herkes dolaplara saklanıyordu. Aziz Yıldırım'ın futbolcular üzerinde tesiri bulunuyordu dedi.

Serhat Akın Win Win Kampanyası Hakkında Konuştu

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın Win Win kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Serhat Akın açıklamalarına şöyle devam etti. Aziz Yıldırım büyük bir başkandır. Söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman kimseyi önüne geçirmiyordu Ama ben pek anlaşamıyordum. Seçim sürecinde ise hep Ali Koç'u destekledim. Aziz Yıldırım başkan olduğu zamanda Win Win programları olmuyordu.

Benim Zamanım Daha Farklıydı

Serhat Akın açıklamalarına şöyle devam etti. Benim top oynadığım zamanda, dava farklıydı. Biz arma için oynuyorduk. Bu dava bizim için değil rakip takım Galatasaray ve Beşiktaş'ta da bu şekildeydi. Top oynarken, parayı bir kenarı koyuyordu ve arma için oynuyorduk. Paramızı alamadığımız zamanlar oldu. Başkanın para vermediği zamanlar oluyordu, ama kimse sesini çıkarmazdı. Biz Fenerbahçe armasının en ileride olması için, mücadele ederdik. Bizim zamanım şimdiki zamana göre daha farklıydı dedi.

Etiketler
Fenerbahçe