Cimbom'da Fenerbahçe maçı öncesi 3 belirsizlik

Galatasaray'da Pazar gecesi oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi 3 belirsizlik mevcut.

Cimbom'da Fenerbahçe maçı öncesi 3 belirsizlik

Fatih Terim'in aklını kurcalayan soru, forvet hattında, sol Retrobet bekte ve 6 numarada kimi oynatacağı.

Sol Bek Adayı Saracchi

Galatasaray'da Fenerbahçe maçı öncesi sol bekte en önemli aday, devre arasında takıma katılan Saracchi. Oynadığı futbol ile kısa sürede hem taraftarın hem de teknik heyetin gönlünü kazanan futbolcu, Kasımpaşa ile oynanan lig mücadelesinin henüz 3. dakikasında sakatlanmış ve oyundan alınmıştı. Bu bölgede Linnes'i de değerlendirebilecek olan Fatih Terim, Saracchi'nin son durumuna göre tercihini yapacak.

Forvette Adem Mi, Andone Mi Yoksa Falcao Mu?

Hücum hattında ikinci devrenin yıldızı Adem Büyük, Andone ve Falcao bulunan Retrobet Galatasaray, sakatlığı sebebi ile takımdan uzun süre ayrı kalan Andone mi, Falcao mu yoksa takımın en formda isimlerinden Adem'i mi oynatacak göreceğiz. Fatih Terim bu konuda kararını verebilmiş değil. Ancak, Fenerbahçe'ye karşı baskılı bir oyun oynamak isteyen Galatasaray'da ileri uçta iki oyuncu görev alabilir.

Lemina Oynayabilecek Mi?

Geçtiğimiz hafta oynanan Yeni Malatya karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanan ve taraftarı oldukça endişelendiren Lemina, derbi de olmayabilir. Bu maç için henüz hazır olmayan ve tam anlamı ile sakatlığı atlatamayan Lemina yerine, 6 numara pozisyonunda Belhanda, Donk gibi alternatifler mevcut. Fatih Terim'in bu Retrobet üç bölgede kimlere görev vereceği şimdiden merak konusu.

Etiketler
Galatasaray Fenerbahçe Saray