Erol Bulut: Sonuna kadar götürmeye çalışacağız

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: Sonuna kadar götürmeye çalışacağız

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılar, bu galibiyete rağmen ilk mçı 2-0 kaybetmesi sebebiyle kupaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Turu geçen taraf oldukları için mutlu olduklarını belirten Erol Bulut, "Bugün burada turu geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün maça istediğimiz gibi başlayamadık. 90 dakikaya baktığımız zaman iyi bir Galatasaray'a karşı mücadele verdik. Maç 1-1 iken 2-1'i yakalama şansımız oldu. 3-1 iken ikinci golü yakalama şansımız oldu, Muslera iyi çıkardık. 3-1 olduktan sonra işler zorlaştı. Futbolda panik olabiliyor.90 dakikaya baktığımız zaman oyuncularımız elinden geleni yaptı. Turu atladığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"İLK MAÇI ALMAMIZIN RAHATLIĞI VARDI"

İlk maçta alınan skorun rahatlığını yaşadıklarını söyleyen Bulut, "Golü erken yiyince futbolcularda panik başlıyor. Galatasaray bizden iyi oynadı. Biz istediğiniz oyunu maçın başından beri gerçekleştiremedik. Yakaladıklarımızın birkaçından birini değerlendirdik. Galatasaray daha iyi değerlendirdi. 3-1 bitti. 2-0 ilk maçı almamızın rahatlığı vardı" diye konuştu.

"SONUNA KADAR GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Hedeflerinin ligin ilk 8 içinde bitirmek olduğunun altını çizen Erol Bulut, "İkinci yarıyı güzel devam ediyorum. Bugüne kadar şampiyonluktan bahsetmedim. Bizim hedefimiz ilk 8 içerisinde olabilmek. Geçen seneden daha iyi olmak. Sezon sonunda ne olacak. Şu an kestiremeyiz. İnşallah iyi bir yerde sonuçlandırırız. İki kulvarda da en iyisini yapmak istediğimizi hep söyledim. Sonuna kadar götürmeye çalışacağız" dedi.

Etiketler
Ziraat Türkiye Kupası Alanya Galatasaray Alanyaspor