Fatih Terim'den Arda Turan ile ilgili flaş açıklama!

Onyekuru transferinin resmiyet kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, Arda Turan iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Onyekuru transferinin resmiyet kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, Arda Turan iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

SARACCHİ YETENEKLİ BİR OYUNCU

Onyekuru yabancımız değil; ne bizim, ne ülkemizin, ne de Galatasaraylıların. Sezon başı istemiştik, vermediler. Şimdi oldu. Şampiyonluğumuzda önemli katkısı olan, inandığımız bir oyuncu. Saracchi, takibimizde olan, genç, yetenekli bir oyuncu. O düşünceyle aldık, ümit ederim öyle olur. Yarın gelecek. Hem bugünü, hem yarını planlamaya devam ediyoruz.

BEN KİMSEYE NE ALIN NE DE ALMAYIN DEDİM

Bir oyuncu Galatasaray altyapısından yetişmişse ve giderken para da kazandırmışsa, bu cümleyi kullanmaktan itina ediyorum. Başkanımız öyle söylemiş ama ben hizmet etmiş bir oyuncu için bu cümleyi kurmam. Arda, bir defa bile, mukavele ya da imza için talepte bulunmadı. Ben de kimseye ne alın, ne de almayın dedim. Zaman her şeyin ilacıdır, bu tespiti de yapmak lazım.

DİGANE'NİN KADRODA OLMADIĞINI DÜN AÇIKLADIKTAN SONRA ÖĞRENDİK

Birçok haber yapılıyor, bu haberlerin çir çoğu çileden çıkarıyor. Üzülüyorum, araştırıyorum. Onyekuru'nun 70 giyeceğini bilmiyordum, benden önce bilen var. Diagne'nin kadroda olmadığını, dün açıkladıktan sonra öğrendik. Galatasaray'ın yabancı sayısı ve bulunduğu konum, mukaveledeki şartlar, öyle bir şeyi (geri dönüş) gerektirmiyor. 2 Şubat son listeyi verme tarihimiz, bu tarihe kadar zamanımız var.

Etiketler
transfer Arda Turan Fatih Terim