Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid açıklaması: Kesinlikle buna hayır demem

Juventus'ta forma giyen Ronaldo, 2018 yılında ayrıldığı Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşmak istediğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid açıklaması: Kesinlikle buna hayır demem

Cristiano Ronaldo, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde dokuz yıl formasını giydiği ve 2018 yazında ayrıldığı Real Madrid ile karşılaşmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nu lider bitiren Juventus ile A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Real Madrid'in son 16 turunda eşleşme ihtimali bulunuyor.

Sky Sport Italia'ya konuşan yıldız oyuncu bu ihtimalin gerçekleşmesinden yana değil.

Ronaldo "Real Madrid olağanüstü bir takım. Bana soracak olursanız onlarla daha sonra eşleşmek isterim. Final? Kesinlikle buna hayır demem" ifadelerini kullandı.

D Grubu son maçında Bayer Leverkusen'e karşı gol bulan ve sakatlığının geçtiğini belirten Cristiano Ronaldo "İyi hissediyorum. Fiziksel problemlerim geride kaldı. Geçtiğimiz 4 hafta boyunca ufak ağrılarla oynadım ama şu an tamamen iyiyim. Bayer Leverkusen maçının ikinci yarısında iyi oynadık. Grubu lider bitirdik. İyiye gidiyoruz, umarım bu durum devam eder" dedi.

Portekizli oyuncu sözlerine "Dybala ve Higuain ile oynamak harika. Onlarla birlikte oynamayı seviyorum. Sahada keyif aldığımızı inkar edemem ama kararları teknik direktörümüz veriyor. Ona saygı duymak zorundayız" şeklinde nokta koydu. (MAÇKOLİK)

Etiketler
UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Cristiano Ronaldo UEFA