Rıdvan Dilmen'den 'Galatasaray - Başakşehir' karşılaşması yorumu: Sürpriz değil

Galatasaray - Başakşehir karşılaşmasını yorumlayan ve hakemleri eleştiren Rıdvan Dilmen, sonucun sürpriz olmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen'den 'Galatasaray - Başakşehir' karşılaşması yorumu: Sürpriz değil

Süper Lig'in 12. haftasında evinde Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen ve ligdeki 41 maçlık iç saha yenilmezlik serisi sona eren Galatasaray performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Karşılaşmayı NTV canlı yayınında yorumlayan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen sarı kırmızılı takımı eleştiren açıklamalara yer verdi.

Rdıvan Dilmen, "Kadro kalitelerine bakın ve elinizi vicdanınıza koyun. Kimse 'Galatasaray favori dememiştir'. Bugun Başakşehir'in Galatasaray'ı yenmesi sürpriz değildir" dedi.

Rıdvan Dilmen maç sona ermeden önce ise "Başakşehir'in çok güçlü bir kulübesi var. Gözüken tablo şu: kenardan gelecek oyuncular, teknik direktörlerin karnesi bu maçın sonucunu belirleyecek.

Bu maç berbat olsun diye Yaşar Kemal Uğurlu her şeyi yapıyor. Kötü maç yönetiyor. Zaten maç iyi değil. Takdir hakları yanlış. Kart kullanıyor veya kullanmıyor. Kullandığı yanlış, kullanmadığı yanlış.

Garip bir maç yönetiyor yani. 4 tane içerde, 2 tane VAR'da hakem var. 6 kişi maçı yönetemiyorlar. Bir de öylesine bir maç. Acayip bir maç olmuyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Galatasaray Başakşehir Saray Rıdvan Dilmen