Fatih Altaylı'dan olay Nagazaki gafı! Sosyal medya ayağa kalktı

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'ın futbolcusu Yuto Nagatomo için 'Ulan keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş' ifadelerini kullandı. Altaylı'ya tepki yağdı.

Gazeteci Fatih Altaylı, dün akşam Habertürk ekranlarında yayınlanan canlı yayın programında Galatasaray'ın futbolcusu Yuto Nagatomo için tepki çeken ifadeler kullandı.

Fatih Altaylı, Habertürk canlı yayınında Yuto Nagatomo için yaptığı olay yorumda, "Galatasaray taraftarı keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş diyecek noktaya geldi" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'da 6-0'lık Real Madrid yenilgisinin yankıları devam ederken Fatih Altaylı yenilgi sebebiyle Fatih Terim'e ağır eleştirilerde bulundu. Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo'nun son dönemdeki performansını da eleştiren Fatih Altaylı, Nagazaki gafıyla sosyal medyada büyük tepki çekti.

ALTAYLI'DAN NAGATOMO İÇİN NAGAZAKİ YORUMU

Nagatomo'nun performansını yorumlarken "Nagatomo tel tel dökülüyor. Geçen sezon 'Keşke 11 tane Japonumuz olsa' dediğimiz Nagatomo için bu sene 'Ulan keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş' diyecek noktaya geldi Galatasaray taraftarı." ifadelerini kullanması olay yarattı. Kullanıcılar, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından Altaylı'nın bu sözlerini eleştiren çok sayıda paylaşımda bulundu.

"FATİH TERİM KENDİ GEÇMİŞİNDEN KORKUYOR"

Galatasaray'ın Real Madrid performansı üzerinden eleştirilerde buluan Fatih Altaylı, "Fatih Terim yüreğini kaybetmiş. Kendi geçmişinden korkuyor. O futbolculardan bir cacık olmayacağı ortada. Fatih Terim ne diyor sürekli? Bunlar şöyle, bunlar böyle. O zaman niye bu futbolcularla oynuyorsun? Aynı ruhsuz, haysiyetsiz, onursuz futbolcular ile sahaya çıkamazsın" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA FATİH ALTAYLI'YA BÜYÜK TEPKİ

Fatih Altaylı'dan olay Nagazaki gafı! Sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 1

Fatih Altaylı'dan olay Nagazaki gafı! Sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 2

NAGAZAKİ'YE YAPILAN NÜKLEER SALDIRI

İnsanlık tarihinin en büyük dramlarından biri olarak gösterilen Hiroşima ve Nagazaki nükleer saldırıları, İkinci Dünya Savaşı'nın bitmesine sebep olmuştur. Sadece Nagazaki'de 360 bin kişinin ölmesine on binlerce insanın da kalıcı yaralar almasına neden olan saldırı, 74 yıl önce gerçekleşmişti.

Nagazaki, nükleer saldırıya uğrayan ikinci ve son şehirdir.

Etiketler
Galatasaray Fatih Altaylı Futbol Saray