Hürser Tekinoktay: Kulübü halka açarak 100 bin üyeye sahip olmayı vadediyoruz

Beşiktaş'ta başkan adayı Hürser Tekinoktay Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

Hürser Tekinoktay: Kulübü halka açarak 100 bin üyeye sahip olmayı vadediyoruz

Beşiktaş, Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay’ın yarıştığı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısı ile yeni başkanını seçiyor.

Fanatik'in aktardığına göre Beşiktaş kulübü başkan adayı Hürser Tekinoktay'ın açıklamaları:

4 ay önce seçim vardı. O gün Fikret Orman’la yarışıyorduk, bugün 2 aday daha var. Beşiktaş’a yakışan bir kongre olsun. Burada bulunan bütün Beşiktaşlılara 4 ay sonra yeniden geldikleri için teşekkür ediyorum.

19 yıl sonra değişime inanan arkadaşlara, verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Saygı duyulan Beşiktaş’ı yeniden hayata geçirmek için aday oldum.

Metin-Ali-Feyyaz’lı dönemi tekrar yaşatmak istiyoruz, özkaynak düzenimize dönmek istiyoruz, bu nedenle adayız. Son 7 yılda kulüp olarak 1 milyar TL kazanıldı. Ancak önümüzdeki 30 yıllık gelirlerimizin temlik edildiği bir durum var.

Bu da sistemin çöktüğünü gösteriyor. Bankaların kapısından çıkıp, üretim ekonomisine dönmek için buradayız. Bankalardan aldığı borçlarla yürüyen bir Beşiktaş değil, özsermayesiyle ayakta duran bir Beşiktaş vadediyoruz. Futbol takımının bütçesini iş adamlarına değil, futbolun duayenlerine emanet etmek istiyoruz.

Kulübü halka açarak 100 bin üyeye sahip olmayı vadediyoruz. Hepinizin desteğini mavi pusulada bekliyorum. Bugün sonuç ne olursa olsun kazanan Beşiktaş olacaktır.

Etiketler
Beşiktaş Seçim