Rıdvan Dilmen'den derbi yorumu: Cüneyt Çakır çok mutlu

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve 0-0 berabere biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den derbi yorumu: Cüneyt Çakır çok mutlu

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve 0-0 berabere biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Dilmen, "İzlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Cüneyt Çakır çok mutlu. Fatih Terim fikstüre göre üzülmüştür. Ersun Yanal'ın planı tuttu ve mutlu" dedi.

NTV'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında derbiyi yorumlayan Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Maçı izlemeyenler hayatlarından 2 saat fazla kazandılar"

"Maçı izlemeyenler için şunu söyleyeyim: Kesinlikle hayatlarından 2 saat fazla kazandılar. Maçı izleyenler iki saat kaybettiler. Ersun hoca zaten Samandıra’da 0-0’a razı. Fatih Terim’e gelince, bu yıl olağanüstü bir tutukluk var. Oyunda ve fizik kapasitesinde bir tutukluk var. Bu sadece bu maçla ilgili değil. Malatya maçının, Kasımpaşa maçının son dakikalarına bakalım… Bugün Türk futbolu için belki de tarihinin en kötü maçlarından biriydi. İki puanlı sistemi genç nesil hatırlamaz. O dönem maçlar genelde berabere biterdi. Hakemler de berabere bitince rahatlardı. Cüneyt Çakır Çok mutlu. Gayet temiz. Penaltı pozisyonunda Babel’in eli yetişti. Ben de penaltı pozisyonunu tartışmam. Gayet sakin bir maçtı.

"Stat milli kütüphane gibi sessizdi"

"Bugün Muslera ve Altay adele yaptı. Onların bu kadar topla buluştuğu maç yoktur. Gol falan kurtarmadılar. Çok fazla geri pas geldi. Stat adeta Milli Kütüphane’ye döndü, çıt çıkmadı. Kararı Ersun Yanal, Fatih Terim ve oyuncular verdiler. Maçın devamında 0-0'a razı bir oyun vardı. Bugün seyircinin ıstırap çektiği bir maç vardı. İki taraf da susturucu gibiydi."

Etiketler
Galatasaray Fenerbahçe Cüneyt Çakır