Fatih Terim'den Ali Koç'a flaş yanıt

Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Fatih Terim'den Ali Koç'a flaş yanıt

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı. Jan Breydel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı kırmızılıların deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Koç, bugün yaptığı açıklamada Terim için, ""Dünya neler konuşuyor. Yeni formatlar konuşuluyor. Hepimizi derinden etkileyecek yeni düzenler konuşuluyor, ülkemizde neler konuşuluyor. Yok efendim 19.05'te tweet atılmış. Bununla ilgili bir şey konuşulacaksa, nasıl olur da bir insanın sicili bu kadar bozuk oluyor. Hem futbol hayatında hem de antrenörlük hayatında nasıl oluyor da bu kadar çok ceza alabiliyor. Niye başka hocalar bu kadar ceza almıyor. Bunların konuşulması gerekirken 19.05 üzerinde kilitlenip duruyorlar." demişti.

"Sicilin parayla, nüfusla, reklamla doldurulamadığı bir yerdeyiz"

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Terim, Koç'un sözleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım isterseniz. Sicilin parayla, nüfusla, reklamla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevabını alacak."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Koç'un sözlerine, maçtan önce yaptığı açıklamada şu sözlerle cevap vermişti: "Zırva tevil götürmez, Saçmalamanın açıklaması olmaz. Saçma sapan konuşan birine yanıt vermeye kalkınca siz de saçmalamaya başlarsınız."

Etiketler
Fenerbahçe Ali Koç Fatih Terim