İşte Galatasaray - Kasımpaşa maçının muhtemel 11'leri: Falcao oynayacak mı?

Süper Lig heyecanı milli aranın ardından yeniden başlıyor. Haftanın açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk edecek.

İşte Galatasaray - Kasımpaşa maçının muhtemel 11'leri: Falcao oynayacak mı?

Süper Lig heyecanı milli aranın ardından yeniden başlıyor. Haftanın açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Galatasaray, Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında bugün Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera - Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo - Nzonzi, Lemina - Feghouli, Belhanda, Babel - Falcao

KASIMPAŞA: Fatih - Popov, Veysel, Ben Youssef, Hafez - Khalili, Aytaç - Quaresma, Hajradinovic, Thiam - Mustafa Pektemek

Süper Lig'in geride kalan bölümünde bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Galatasaray'ın 4 puanı bulunuyor. Yaptığı 3 maçın birinde berabere kalıp ikisini kaybeden Kasımpaşa ise 1 puana sahip.

GALATASARAY'DA 3 FUTBOLCU CEZALI

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı olan üç futbolcu Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Ligin 2. haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında doğrudan gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç ceza alan Jean Michael Seri ile 3. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor müsabakasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalan EmreMor, Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Florin Andone de İngiltere'de forma giydiği Brighton'un Southampton ile oynadığı mücadelede gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç men cezası almıştı. 3 maçlık cezasının 2'sini Galatasaray'a transfer olmadan çeken Andone, Kasımpaşa karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak.

FALCAO VE LEMİNA İLK MAÇINA ÇIKACAK

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Radamel Falcao ile Mario Lemina, takımdaki ilk maçlarına çıkmaya hazırlanıyor.

Teknik heyetin görev vermesi durumunda yıldız futbolcu Falcao ile Lemina, ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Etiketler
Süper Lig Galatasaray Saray Kasımpaşa