CHP'li Köksal: 'İstanbul seçimi, hakkı sahibine teslim etme seçimidir'

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İstanbul'da bulunan Afyonkarahisarlılarla bir araya geldi.

CHP'li Köksal: 'İstanbul seçimi, hakkı sahibine teslim etme seçimidir'

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İstanbul'da bulunan Afyonkarahisarlılarla bir araya geldi.

Köksal, "Bu seçim adalet, hukuk ve hak seçimidir. O sebeple, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza dostlarımıza, komşularımıza yada hangi partiye oy vermişse versin vatandaşlarımıza bu durumu iyi anlatmamız gerekiyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İstanbul'daki seçim çalışmalarını CHP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanları ile sürdürdü.

CHP Genel Merkezi tarafından 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimleri için Zeytinburnu İlçesi’nden sonra Gaziosmanpaşa’da Koordinatör Sorumlu Milletvekili olarak görevlendirilen Burcu Köksal, Ramazan ayının başından bu yana İstanbul'da seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

CHP'li Köksal: 'İstanbul seçimi, hakkı sahibine teslim etme seçimidir' - Resim : 1

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIDA EŞLİK ETTİ

İstanbul'da çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Milletvekili Köksal'a seçim çalışmalarında Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ve Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal'da eşlik ettiler.

SEÇMENDEKİ KARARLILIĞI GÖRÜYORUZ

İstanbul'da ikamet eden Afyonkarahisarlılarla bir araya gelen Köksal, "Gittiğimiz her bölgede 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine günler kala AKP’nin ayrıştırıcı söylemlerinin vatandaşlar tarafından büyük tepki topladığını görüyoruz. Her yerde Ekrem İmamoğlu sevgisi ile karşılaşıyoruz. Esnaf ve ev ziyaretlerimizin yanı sıra STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile de bir araya geliyoruz. Seçmenlerimizdeki kararlığı açık bir şekilde görüyoruz." dedi.

23 HAZİRAN’DA HAKKI, HUKUKU ADALETİ TEKRAR SAĞLAYACAĞIZ

Büyükçekmece'deki Afyonkarahisarlılarla kahvaltıda buluşan ve İstanbul'da bulunan Afyonkarahisarlı Sivil Toplum Örgütlerini de ziyaret eden Köksal, "23 Haziran'da yapılacak seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim hakkı sahibine teslim etme seçimi. Bu seçim adalet, hukuk ve hak seçimidir. O sebeple, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza dostlarımıza, komşularımıza yada hangi partiye oy vermişse versin vatandaşlarımıza bu durumu iyi anlatmamız gerekiyor.

Ekrem İmamoğlu 16 milyon İstanbullunun Belediye Başkanıdır. Seçilmiş Başkanımızın siyasi baskılarla mazbatası elinden alınmıştır. İstanbullu vatandaşlarımızın 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu'na tekrar hakkını teslim edeceğinden şüphemiz yok. 23 Haziran'da hakkı, hukuku ve adaleti vatandaşlarımızla birlikte tekrar sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

OTOBÜSLER KALDIRILACAK

"Karış Karış, Kapı Kapı Oy İsteyip Ekrem Başkanı O Koltuğa Tekrar Oturtacağız." diyen Köksal, İstanbul'daki Afyonkarahisarlıların yanı sıra İstanbul halkı ile de buluşarak, "Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u bir dünya kenti haline getirecektir. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da hiç kimsenin ötekileştirmediği güzel bir kenti yeniden inşa edecektir.

AKP 31 Mart’ta iftira ve yalanla kazanamadığı seçimi yine kazanamayacaktır. Kim ne ayak oyunu çekerse çeksin, ülkenin içinde bulunduğu duruma direnen baş kaldıran ve her gün bir önceki günden daha çok çalışanlar kazanır.

Öte yandan 23 Haziran 2019 Pazar günü İstanbul ilinde yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, İstanbul ilinde ikamet edip ancak şu anda Afyonkarahisar'da olan ve oy kullanacak hemşehrilerimiz için partimiz tarafından otobüsler kaldırılacaktır. Konuyla ilgili hemşehrilerimiz CHP İl Başkanlığımızla irtibata geçebilirler. Her Şey Çok Güzel Olacak." diye konuştu.

Etiketler
Afyon Milletvekili Seçim Türkiye