İmamoğlu'ndan Yıldırım'a: İki hanımefendinin yanımızda olduğu bir fotoğrafı vermek isterim

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'nin İBB adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'nin İBB adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım ile katıldığı canlı yayında son sözleri şöyle:

Ekrem İmamoğlu: Buradan çıkışta kendileri de uygun görürlerse, iki hanımefendinin yanımızda olduğu bir fotoğrafı vermek isterim. Bu şehrin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bu ülkenin de kucaklaşmaya ihtiyacı var.

Hak hukuk adalet vicdan erdem, bütün bu kavramlar şehirlerden başlar. Bırakalım iftiraları, Allah'ıma şükür söz verdiğim gibi temiz dille bu süreci bitiriyorum.

Bu şehir akılla, bilimle, insanların uzlaşmasıyla bir arada eşit paylaşarak, şeffaflığı hakim kılarak, muazzam bir kent var edeceğiz. Biz buna hazırız, müthiş bir ekibimiz var, 16 milyon İstanbullu.

Binali Yıldırım'ın son sözleri ise şöyle:

Binali Yıldırım: İstanbul'un geçen yıl nüfusu 60 bin eksildi. Biz Anadolu'da altyapıyı çok güzel yaptığımız için insanlar kendi memleketlerine dönüyor, hatta belediye destek de veriylor. 16 yıl ben dolu dolu hizmet verdim, bu şehir bana tüm makamları verdi. Beni Binali Yıldırım yapan bu şehre yeni yaptıklarımla hizmetimi taçlandıracağım.

Eziyeti ortadan kaldırıp, seyahati keyfe dönüştüreceğim. Esasen üçüncü köprü, marmaray olmasaydı İstanbul'da trafik felç olmuştu.

Deniz niye azaldı, çünkü alternatifi yoktu. Aktarmada biz deniz ulaşımını bedava yapacağız. Son sözüm herkes sandığa gitsin ve sözlerini söylesinler. Ben de Ekrem beyi çaya davet ediyorum.

İsmail Küçükkaya: Rakibinizi nasıl buldunuz?

Binali Yıldırım: Rakibim gayet benim gibi Allah'ın yarattığı bir kul.

Ekrem İmamoğlu: Kusurumuz olmuşsa affola. Sayın Yıldırım'a teşekkür ederim.

Etiketler
İmamoğlu Yıldırım ortak program Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu İsmail Küçükkaya