Erdoğan: Hedefleri AKP'yi iktidardan indirmek

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP grup toplantısında konuştu.

Erdoğan: Hedefleri AKP'yi iktidardan indirmek

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak, "Milletin verdiği kredi sonsuz değil, verdiğimiz sözleri tutmamız gerekiyor. Ankara ve İstanbul'da kaybetmedik, kazandık" dedi.

"Bugüne kadar milletimize hep gelişme, büyüme, zenginlik, huzur, istikrar, aydınlık bir gelecek vadettik ve bunu da yaptık." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'da da, İstanbul'da da yanılmayalım, biz kaybetmedik, her iki yerde de biz kazandık." şeklinde konuştu.

AKP grup toplantısında konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Milletin verdiği kredi sonsuz değil, verdiğimiz sözleri tutmamız gerekiyor. Ankara ve İstanbul'da kaybetmedik kazandık. Her iki yerde biz kazandık. Bizler buralarda sadece bir vizyon noktasında, vitrin noktasında her iki ilde bir kayba uğradık.''

''İlçeler bazında baktığımızda kahir ekseriyetini aldık mı? Her ikisini aldık. Meclislerde buralarda kahir ekseriyet İstanbul'da, Ankara'da bizde mi, bizde. Bu belediyelerin çalışmasının şekli buralardır. başkanın buralardaki hareket kabiliyeti Meclis'tir, komisyonlardır. Buralarda gerekli olan desteği sağlayamadığı sürece istediği gibi adım atamaz. Sen doğru bir iş yapmadığın zaman tabii ki seni çalıştırmayacak. İşin aslı bu.''

"Bunların Türkiye'deki tek hedefleri nedir biliyor musunuz? Acaba AK Parti'yi biz iktidardan nasıl indirebiliriz? Dertleri bu ama indiremeyecekler. Buna güçleri yetmez."

''Türkiye S400 savunma sistemlerini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik.''

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan