Ekrem İmamoğlu projeleri: Sofra Destek Paketi

Ekrem İmamoğlu, İstanbul halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelerini bir bir açıkladı. Sofra Destek Paketi ile İstanbul'da yatağa aç giren vatandaş kalmaması hedefleniyor.

Ekrem İmamoğlu projeleri: Sofra Destek Paketi

Ekrem İmamoğlu, İstanbul halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelerini bir bir açıkladı. İmamoğlu yandaşa dağıtılan kaynakların doğru kullanılması durumunda İstanbul'un bütçesinin destek paketlerini karşılayacağını belirtti.

İmamoğlu Geçim Destek Paketi, Eğitim Destek Paketi, Evlilik Destek Paketi, Sofra Destek Paketi ve İşsizlik Paketi'nin ayrıntılarını aktardı.

İmamoğlu'nun açıkladığı paketlerden Sofra Destek Paketi, özellikle yoksulluk sınırının altında yaşam süren İstanbullular için önem taşıyor.

Sofra Destek Paketi'nin ayrıntıları şöyle

www.yoksulluklamucadele.org” adı altında bir internet sitesi hazırladık.Bu siteyi inceleyerek tüm vatandaşlarımız, hazırlamış olduğumuz bu destek paketleri ile ilgili detaylı bilgi edinebilirler.

Yine de çok hayati olan destek paketlerimiz ile ilgili kısaca bilgi vermek istiyorum. Sofra Destek Paketi sayesinde İstanbul’da hiç kimse yatağa aç girmeyecek.

Açlık sınırının altındaki aileler ekmeğe, süte ve damacana suya para ödemeyecek. Aile bütçesi rahatlayacak!

Yaşama tutunmak zaten zor iken, ailelerimiz bir de bu temel gıdaları dert etmeyecek.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu