CHP: Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi Saray'da korku yarattı!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Öztrak, Ulusal Futbol Takımı'nın İzlanda'da yaşadığı muamele tepki göstererek, "Kınıyoruz" ifadesini kullandı.

Faik Öztrak şöyle konuştu;

Saray dış politikayı hiçbir zaman devlep politikası olarak görmedi. TBMM'yi bilgilendirme ihtiyacı duymuyor. Biz 1965'te "Yeni bir dünya kurulur, Türkiye'de orada yerini alır" diyen İsmet Paşa'nın geleneğinden geliyoruz. Saray dış politikayı uzunca bir süredir iç politikaya malzeme yapıyor.

Memleketin sorunlarına çözüm bulmak için milletten yetki isteyen iktidar bugün tüm işi gücü bırakmış görünüyor. İstanbul'u nasıl kazanırım diye uğraşıyor. Devletin işleri sahipsiz. Devlet itibar kaybediyor. Erdoğan'ın 39 ilçede miting yapacağı söyleniyordu. Erdoğan milletin içine çıkacak gibi görünmüyor. Mitili atacağını söyleyen küçük ortağı da ortalarda yok.

(Ordu - VIP olayı)Ekrem İmamoğlu Karadeniz gezisinde muhteşem bir şekilde karşılandı. Bu saray kanadında ciddi bir korku yarattı. Uçağı kiralayan şirket uçağın kiralık olduğunu, parasının ödendiğini ifade ettiler. Burada bir tahrik olduğu açık. Seçmenlerin yurttaşlarımızın güvenliğini sağlamakla görevli olan atama İçişleri Bakanı ortamı zehirlemeye kalkıyor, tahrik etmeye çalışıyor.

Ülkemizin huzurunu sosyal medyadan tehdit etmeye çalışıyorlar, ellerine silah alıp taciz etmeye çalışıyorlar. Bakanın bunlar hakkında işlem yapması lazım ama bakan bunlarla meşgul değil.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Faik Öztrak Karadeniz