İYİ Parti'den İmamoğlu dayanışması! 81 ilden geldiler

İYİ Parti’nin 81 il başkanı, İstanbul’da İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için toplandı.

İYİ Parti'den İmamoğlu dayanışması! 81 ilden geldiler

İYİ Partinin 81 il başkanı, İstanbul’da İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğluna destek olmak için toplandı.

İl başkanları 23 Haziran seçimlerine yönelik İmamoğlu için çalışmalar yürütecek. İYİ Partili il başkanları saha çalışmalarında İstanbul’da yaşayan hemşerileri ile temas kuracak ve kararsız seçmene odaklanacak.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partisinin il başkanları ile önceki gün Bakırköy Manzara Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar programının ardından açıklama yapan Kavuncu, “YSK’nin açıkladığı gerekçeli kararla, seçim iptalinin aslında hiçbir gerekçesi olmadığı, adeta zorlama bir şekilde gerekçe ve delil yaratılmaya çalışıldığı görülmüştür” dedi.

Kavuncu’nun konuşmasının ardından il başkanları basına kapalı olarak bir toplantı daha gerçekleştirdi.

Toplantıda 23 Haziran seçim stratejileri ve faaliyetleriyle ilgili konular ele alındı.

Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın edindiği bilgilere göre, İYİ Partili il başkanları İstanbul’da yaşayan akraba, hemşeri oluşumlarıyla temas kurarak İmamoğlu için destek isteyecek. Ayrıca 39 ilçe başkanıyla koordineli bir şekilde 23 Haziran’a kadar sistematik çalışmalar yürütülecek.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 23 Haziran seçimi için 39 ilçeye 39 otobüs kaldıracaklarını söylerken, başka bir il başkanın da 50 kişilik bir avukat grubunu seçim günü destek amaçlı İstanbul’a göndereceklerini açıkladığı öğrenildi. Toplantıda söz alan bir diğer il başkanı da Anadolu yakasındaki seçim harcamalarına destek olacaklarını belirtti.

Etiketler
İYİ Parti Ekrem İmamoğlu