Ekrem İmamoğlu: Bir sürü sorun var, onlarla uğraş

İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla buluştu. Fevziye-Bayram Kılıçalp'in Gürpınar'daki evine geçen İmamoğlu, iftarını yer sofrasında açtı.

Ekrem İmamoğlu: Bir sürü sorun var, onlarla uğraş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla buluştu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Daha sonra Gürpınar'a doğru yola çıkan İmamoğlu, cadde üzerindeki bir fırının önünde aracını durdurdu. Fırından sıcak pide alan İmamoğlu, tezgahın arkasına geçerek sıra bekleyen vatandaşlara sıcak pide sattı.

İmamoğlu, sıra bekleyen bir vatandaşın, ''Her şey güzel olacak mı Başkanım'' sorusuna, gülerek, ''Şüphen mi var'' yanıtını verdi. Fırında tezgahtarlık yaptıktan sonra, Fevziye-Bayram Kılıçalp'in Gürpınar Dereağzı Mahallesi'ndeki evine konuk olan İmamoğlu, evin çocukları Tuğba (14), Elif (9), Fatih (8) ve yakın akrabalarla da tanıştı. İmamoğlu, tüm aile fertleriyle toplu anı fotoğrafı çektirdi.

İMAMOĞLU: BİRİNİN MALINI MI ALDIK ELİNDEN

İmamoğlu, ''Size haksızlık yapıldı bu seçimde'' diyen ev sakinlerine, ''Birinin malını mı aldık elinden. Gereksiz işler. Boşuna zaman kaybı. İşsizlik, döviz… Bir sürü sorun var. Git, onlarla uğraş. Dünya birine kalmış mı? Her şeyde bir hayır vardır da derler; o ayrı'' yanıtını verdi.

Kılıçalp Ailesi'nin komşuları da İmamoğlu ile tanışmak ve fotoğraf çektirmek için eve geldi. İmamoğlu, oruç tutmanın kendisini yorup yormadığıyla ilgili soruyu ise, ''Yoruluyorum ama bana iyi geliyor oruç. 10 kilo verdiğim Ramazan ayı var. Bazıları kilo alır, ben kilo veriyorum Ramazan'da. Sahurda ve iftarda ekmek yemeyip, sağa sola koşturunca da kilo veriyorsun'' şeklinde yanıtladı.

İftar için kurulan yer sofrasına oturan İmamoğlu, ''Lise sona kadar dedem eve masa koydurmadı. Ya dede etme tutma dedik ama o yıllarca direndi. En son lise sondayken masa girdi eve'' dedi.

İftarını Kılıçalp Ailesi ile birlikte dua eşliğinde açan İmamoğlu, evden çıkışında mahallenin çocuklarıyla toplu fotoğraf çektirdi. İmamoğlu, mahalle sakinlerinin alkışları eşliğinde mahalleden ayrıldı.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü