Gülizar Biçer Karaca'dan 19 Mayıs mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gülizar Biçer Karaca'dan 19 Mayıs mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı şöyle:

“MANDACILARA, HİMAYECİLERE, İŞBİRLİKÇİLERE, VATAN HAİNLERİNE GEÇİT YOK!

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün inançla, sabırla, özveriyle en önemlisi de başaracağına inanarak çıktığı yolda yılmadan yürüyen bir Cumhuriyet neferi olarak, Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin başlangıcının 100. Yıldönümünde Kurtuluş mücadelemizin başladığı yerde, Samsun’da olmaktan gurur duyuyorum.

Bugünü anlamak için geçmişe, bağımsızlık ruhuna dönüp Atatürk’ün işgal altındaki Anadolu’nun tam bağımsızlığını kazanması ve bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırmasına bakmak yeterli olacaktır. Vatan sevgisi ve kurtuluşa olan inançla işgalcilere, işgalcilere destek veren manda ve himayecilere, vatanı satan işbirlikçilere geçit vermeyen Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.

19 Mayıs 1919 her türlü zorluğa rağmen vazgeçmemenin, inancın, kararlılığın, tam bağımsız bir ülke sevdasının adıdır. Aziz Türk milletimizi tam bağımsız bir cumhuriyete kavuşturan uzun ve zorlu mücadelenin başlangıcı 19 Mayıs 1919 olmuştur. Bir milletin uyanış destanı ve dünyanın dört bir yanındaki halklara örnek olan bu mücadelenin başarısı; her köşesi işgal altında olan vatanımızda, yoksul bırakılmış halkımızın Mustafa Kemal Atatürk’e sarsılmaz inancının ve bağlılığının eseridir.

Kurtuluştan kuruluşa onurla yürüdüğümüz bağımsızlık yolunda, Türkiye Cumhuriyeti’ni Atamızın emanet ettiği gençlerle birlikte geleceğe güvenle taşıyacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, Anadolu’nun isimsiz kahramanlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

Etiketler
Denizli Milletvekili