Meral Akşener: Bugün ona şakşakçılık yapanlar...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iftar programında bir araya geldiği Keskinlilere hitap etti.

Meral Akşener: Bugün ona şakşakçılık yapanlar...

31 Mart seçimlerinde Keskin yarışını İYİ Parti’nin adayı Necati Alsancak kazanmış AKP’nin itirazının ardından Yüksek Seçim Kurulu seçimleri yenileme kararı almıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YSK’nın seçimleri yenileme kararı aldığı Keskinde vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Gerçekten 25 yıldır aktif politika yapıyorum. Bu kadar ağır iftiralar ağır hakaretlere uğradığım hiçbir seçime bu ülkede tanık olmadım. İl başkanım bu millet mağdurun yanında durur diye dedi. 28 Şubat döneminde Erdoğan RP’nin büyükşehir belediyesi başkanıydı. Başkanımıza ve İstanbul’da Ekrem beye yapıldığı gibi muktedirlerin talimatı ve başkanlıktan alındı hapse gönderildi. Bugün ona şakşakçılık yapanlar o zaman yoktu bu kadın oradaydı. Bu millet sandığa çok önem verir."

"Her şeye fetva veren Diyanet İşleri nerede, neden kul hakkından söz etmezsiniz. Çünkü muktedir ve yandaşlarının canını sıkar."

"Kurallar tektir. Keskin’i iptal ediyorsanız Yunusemre’yi de iptal edeceksiniz. Günün sonunda bu belediye seçimi bu ne hırsı kardeşim. Ramazan’ın ilk orucunu haram lokma ile açtılar. Keskin’deki iptal kul hakkıdır. Çevresindeki insanların çevresi canı çıktı. İnsanları ikna ettiniz oy aldınız. Burada en az bin kişi var. Hür iradenizle gittiniz oy attığınız. Buradan ben bir şey söylemek istiyorum. Uzun yıllar mağdurun yanında yer almış her türlü tehdide maruz kalmış. Keskin belediye başkanlığını hile ile hurda ile ele geçirsen ne olacak kardeşim. Tüm bunlar Gayretullah'a dokunur. Allah’ın da hesabı var. Allah’a teslimiz ondan gelen başımız üstüne. Milletin kararına el uzananların ellerini kırmayı biliriz."

“Bir seçim boyunca sen Meral Akşener’e utanmadan "PKK’lı" dedin. Bugün göründü ki PKK ile tekrar mucuk mucuksunuz. Küçük ortak da çıktı konuştu. Bizlere gösterilmeyen sayı sevgi terörist başına gösteriliyor."

"Kürt olduğu için şehit kardeşine utanmadan PKK’lı dediniz. Ben çıkardım o kardeşlerimizi tek tek gösterdim kimliklerini. Ne oldu sonra o zat meğerse terörist başının kardeşi ile arkadaşmış meğer. ‘Bizim Mehmet’ diye hitap ediyor. Bunları hep konuşacağız."

"Kemal Bey’i linç etmeye kalktılar, bir gazetecimize saldırdılar. Canın ne istiyorsa onu yap muktedir bir adım geri atarsak namerdiz.”

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti