AKP'li Özel’den itiraf: 'Gülen’i devlet imkanlarıyla ziyaret ettim'

AKP’nin YSK temsilcisi Recep Özel kendisinin FETÖ’cü olmadığını ispat etmeye çalışırken 2012 yılında FETÖ elebaşı Gülen’i devletin imkanları ile ziyaret ettiğini itiraf etti.

AKP'li Özel’den itiraf: 'Gülen’i devlet imkanlarıyla ziyaret ettim'

AKP’nin YSK temsilcisi Recep Özel, Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan’ın dün yazdığı köşe yazısında kendisi hakkında söylediği ‘Halis muhlis FETÖ’cü’ ifadeleri hakkında bir açıklama yaptı. Özel, kendisinin FETÖ’cü olmadığını belirtmeye çalışırken 2012 yılında FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret ettiğini itiraf etti.

DEVLET İMKANI İLE GİTMİŞLER

AKP’nin YSK temsilcisi Recep Özel’in Karar gazetesi Mehmet Ocaktan’ın bugünkü köşe yazına taşıdığı açıklamasının ilgili bölümü şöyle:

“Ömrümün geçen kısmında ve siyasi hayatım boyunca nerede durduğum, duruşum ve çizgim ortadadır, hep kamuoyu önündedir. Üniversite yıllarında başlayan dava mücadelemiz avukatlık mesleğine başladığım ilk aylarda Refah Partisi ile devam etti. Refah Partisi ile başlayan siyasi hayatım, her zaman onuruna ve şerefine nail olduğum AK Partimizin kurucu il başkanlığı görevinin ardından dört dönem milletvekilliği ve şu anda da Parti Genel Merkezinin Yüksek Seçim Kurulu temsilciliği ile devam etmektedir. 2012 yılında Adalet Bakanlığı’nın resmi bir programı için gittiğimiz Amerika’da o günün şartlarında o şerefsiz mahluka, terörist başına gerçekleşen ziyareti bu günlerde gündeme getirmek haysiyet cellatlığından başka bir şey değildir.

Etiketler
FETÖ YSK