İmamoğlu sahurda konuştu: Allah'a havale ediyorum

Ekrem İmamoğlu sahurda konuştu.

İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'nin İBB Başkan adayı Binali Yıldırım'ın "Çok basit, çünkü çaldılar" kampanyasına, "Şu mübarek Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bakan olursun, Başbakan olursun, TBMM Başkanı olursun ama ..." sözleriyle yanıt verdi.

Yüksek Seçim Kurulu, (YSK) İstanbul'da seçimleri iptal etme kararını, "Dandık kurulu başkan ve üyelerinin kanunun açık hükmüne rağmen kamu görevlisi olmaması" nedeniyle aldı. Ancak AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım bir vatandaşın "Bu seçim neden iptal oldu?" sorusuna "Çok basit, çünkü çaldılar" şeklinde yanıt verdi.

İMAMOĞLU: ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yıldırım'ın sosyal medyada kampanyaya dönüştürülen bu açıklamasına, "3, 4 yaşındaki çocuklara 'çaldılar' dedirterek kampanya yaptırıyorlar. Sakın o çocukları kirletmeyin. Çok üzülüyorum, yazıklar olsun. Şu mübarek Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bakan olursun, Başbakan olursun, TBMM Başkanı olursun ama ..." sözleriyle tepki gösterdi.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu