Erdoğan'a 'her şey çok güzel olacak' sürprizi

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da hukuksuz bir kararla tekrarlanacak olan yerel seçim için sahaya ineceğini açıklamıştı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da hukuksuz bir kararla tekrarlanacak olan yerel seçim için sahaya ineceğini açıklamıştı.

Bugün Taksim'de nostaljik tramvayda bulunduğu esnada vatandaşla arasında geçen diyalog dikkat çekti. Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, vatandaştan gelen "her şey çok güzel olacak" sözlerine "daha güzel olacak" diye yanıt verdiği görülüyor.

EKREM İMAMOĞLU'NUN SLOGANI

"Her şey çok güzel olacak", CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sloganı.

Bu slogan Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında bir çocuk tarafından bulunmuştu.

Seçim otobüsüne yanaşan çocuk 'Ekrem abi, her şey çok güzel olacak' demiş, bunun üzerine İmamoğlu çocuğa, "Aynen.. Aferin sana delikanlı... Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak 'Her şey çok güzel olacak' diyor. Bu inanç yeter bize" demişti.

DEVLET BAHÇELİ'YE TERS KÖŞE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri YSK tarafından iptal edilen Ekrem İmamoğlu'na destek için başlatılan “Her şey çok güzel olacak” sloganını hedef almıştı.

Bahçeli, "Her şey çok güzel olacak diyen FETÖ'cüler, PKK'lılar var" demişti.

Bahçeli, “2014-2013 yıllarında Emre Uslu denen bir kişinin sloganı bu. Şimdi bunu herkes kullanıyor. Bir de bütünleşenler var. Kimler var mesela? Güroymak’a giderken orada Norşin olarak isim değişikliğini ifade ederken 'Her şey çok güzel olacak' diyen bir eski cumhurbaşkanı var, FETÖ'cüler, PKK'lılar var. Slogan çok yanlış" diyerek tepki göstermişti.

AKP medyası da günlerdir bu sloganın FETÖ ile PKK’nın sloganı olduğunu ileri sürüyordu.

Fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği “Daha güzel olacak” sözlerinin ardından Devlet Bahçeli’nin yorumu merak konusu oldu.

Etiketler
Seçim Yerel Seçim